I EVROPA DOBILA SVOJU MELANIJU: Žena novog češkog premijera kopija prve dame Amerike

25.10.2017. u 13:20

LIFESTYLE

Ona obožava modu i na "krpice" najviše novca troši. Mediji, pak, pišu da se na događajima u Pragu pojavljuje sa nakitom vrijedim po nekoliko desetina hiljada eura, a da su joj slabost ekstravagantne cipele


FOTO: Babiš  (Instagram Screenshoot)

Andrej Babiš ili kako ga mediji nerijetko nazivaju "češki Trump" novi je prvi čovjek Češke. Osim po novcu, mediji ga porede sa Trumpom zbog- atraktivne i mlađe supruge. "Njegova Melanija" zove se Monika.

Monika Babišova ima 42 godine i bavi se dizajnom enterijera. Ima dvoje djece. Sa Andrejem je zajedno 23 godine, a tek 29. juna, par je izgovorio sudbonosno "da".

Glamurozno vjenčanje upriličeno je za 200 gostiju.

"Djeca su željela da se vjenčamo. Nakon 23 godine, mislim da je to sasvim normalno. Ili da se rastanemo. Ili brak ili raskid, a za to nemamo razloga", rekla je i dodala da medeni mjesec nisu planirali jer Andrej nema vremena, prenosi b92.

Monika kaže i da je navikla da je gledaju kao "sponzorušu", jer je on stariji dvadeset godina od nje.

Prevazišla je te poglede, osude i uživa u njihovoj zajednici. Kaže da ne troši novac nemilice i često "kombinira skupe komade sa jeftinim".

Ona obožava modu i na "krpice" najviše novca troši. Mediji, pak, pišu da se na događajima u Pragu pojavljuje sa nakitom vrijedim po nekoliko desetina hiljada eura, a da su joj slabost ekstravagantne cipele.

O vezi sa bogatim političarem mnogo puta je govorila javno. U jednom od intervjua otkrila je da je sadašnjeg supruga upozanala dok je on bio partner u firmi u kojoj je ona radila kao sekretarica. Ubrzo potom, uslijedila je večera u Pragu, na kojoj su služeni puževi i škampi, kako je jednom prilikom ispričala. Iako su se jedno drugom svidjeli odmah, veza se, prema njenim riječima dogodila kasnije, jer su oboje bili u braku u tom trenutku, prenosi Blic.

Mediji su dugo nagađali da je upravo taj fatalan susret prerastao u vezu koja je rezultirala razvodom (i njegovim i njenim), ali ona tvrdi da to nije istina. Krah svog prvog braka koje je trajao nepunih godinu dana, objašnjava riječima da je velika ljubav prerasla u odnos brata i sestre. Prema njenim riječima, u to vrijeme Andrej i ona su "samo poznavali".

Njegovo bogatstvo "Forbs" je procijenio na 4,1 milijardu dolara, a prema sopstvenom priznanju, a Monika tvrdi da suprugov novac ne troši nemilice kao što bi se možda očekivalo iako je "Forbs" Babiševo bogatstvo procijenio na 4.1 milijardu dolara.

"Ako želim nešto skuplje kupiti, uvijek ga pitam. Normalno je da kupuje i u redovnim prodavnicama", kaže ona i naglašava da najradije kombinira skupe komade sa jeftinim.

Ipak, baš kao i Melanija Trump, Monika obožava modu i na "krpice" najviše novca troši. Češki mediji izvještavali su da se na događajima u Pragu pojavljuje sa nakitom vrijedim po nekoliko desetina hiljada eura, a da su joj slabost ekstravagantne cipele.

 

(TBT)