KAD VIDITE ŠTA ZVIJEZDE GOVORE O FILMU Hanks: Misle da imate snagu vola, pa da izvučete go*no od filma

20.10.2017. u 00:25

KULTURA

"Kad vidite filmske zvijezde da govore o filmu, imajte u vidu da vjerovatno mrze sebe. Oni ni ne vide filmove u kojima igraju. Sve i da ga pogledaju, neće ga se sjećati," rekao je Hanks


FOTO: Hanks (Profimedia)

Ako biste željeli da "mijenjate mjesta" sa holivudskim glumcima, pa da malo živite njihovim životom, pitajte Toma Hanksa - on će sigurno pristati."Medijske konferencije uoči premijera filmova su nešto najgore kroz šta su ljudska bića ikad morala da prođu. To je nemilosrdno", rekao je glumac za "Times Talks".

"Oni misle da imate snagu vola, pa da izvučete go*no od filma na svakom tržištu na svijetu. To se nastavlja i nastavlja, sve dok ne možete da prepoznate riječi koje sami izgovarate", prenosi News.com.au.

Hanks se prisjetio vremena kada se probudio u hotelskoj sobi dok je promovisao neki film i shvatio da se sa suprugom Ritom Wilson nije vidio nedjelju i po.

"Sve što sam znao je da frizer i šminker dolaze u 8.15h. Nisam imao pojma u kom sam gradu. Potpuno se izgubite poslije nekog vremena", rekao je Hanks.

"Kad vidite filmske zvijezde da govore o filmu, imajte u vidu da vjerovatno mrze sebe. Oni ni ne vide filmove u kojima igraju. Sve i da ga pogledaju, neće ga se sjećati".


(TBT)