(VIDEO) EDO MAAJKA, PJESNIK PRIJE SVEGA: Živimo u vremenu u kojemu je jednostavno biti pesimist, ali treba težiti svjetlu iza crnine koja je oko nas!

26.09.2017. u 15:37

KULTURA

Jedan od značajnijih repera ovih prostora i vrsni tekstopisac besprijekornog flowa, Edo Maajka, otvara u Vintage Industrial Baru 29. septembra u petak novu sezonu serije koncerata "Sviraj Stare"


FOTO: Osmić (Facebook)

Maajka će u Vintageu izvoditi isključivo pjesme s albuma kojima je započeo bogatu karijeru: Slušaj Mater (2001.) i No Sikiriki (2004.)

Jedan od značajnijih repera ovih prostora i vrsni tekstopisac besprijekornog flowa, Edo Maajka, otvara u Vintage Industrial Baru 29. septembra u petak novu sezonu serije koncerata "Sviraj Stare".

Maajka će u Vintageu izvoditi isključivo pjesme s albuma kojima je započeo bogatu karijeru: Slušaj Mater (2001.) i No Sikiriki (2004.). Osim što je zahvaljujući njima stekao popularnost širom regije, ovi ključni albumi formirali su mu karijeru kroz brojna priznanja i nagrade.

"Prikaze", "Slušaj Mater", "Znaš me", "Saletova osveta", "Mahir i Alma", "On je mlađi"  - samo su neki od starih hitova koji će se naći na Edinoj blast from the past setlisti. Podsjetnik na rane početke dolazi tik pred izdavanje Edinog sedmog studijskog albuma čiji je izlazak zacrtan za ovu jesen, a ono što je neosporno jest da su njegove uspješnice i teme kojima se bave, snimljene prije više od petnaest godina, savršeno aktualne i danas.

Uoči nastupa u Vintageu Edo Maajka je govorio o rapu, pjesništvu, te ostalim temama koje preokupiraju ovog muzičara i društvo u kojemu djeluje.(TBT)