ŽAMOR U PARIŠKOJ SVLAČIONICI Kao djeca – Neymar i Cavani se svađaju oko izvođenja penala!

25.09.2017. u 14:10

TEMPO

Infantilna svađa dviju najvećih zvijezda PSG-a, Urugvajca Cavania i Brazilca Neymara, ko će izvoditi slobodne udarce i jedanaesterce koju je prije sedmicu dana na utakmici protiv Lyona gledao cijeli svijet, dobila je novi, jednako bizaran i znakoviti nastavak

FOTO: (public)

Infantilna svađa dviju najvećih zvijezda PSG-a, Urugvajca Cavania i Brazilca Neymara, ko će izvoditi slobodne udarce i jedanaesterce koju je prije sedmicu dana na utakmici protiv Lyona gledao cijeli svijet, dobila je novi, jednako bizaran i znakoviti nastavak.

Nasser Al-Khelaifi, predsjednik PSG-a i osoba od najvećeg povjerenja gazde kluba, katarskog emira Tamim bin Hamad Al Thanija, sukob je pokušao riješiti načinom na koji se navodno sve može. Ponudio je Cavaniju udarce s bijele točke prepusti najskupljem suigraču.

Ali prema pisanju El Paisa, Cavani je odbio ponuđeni dodatak na unaprijed dogovoreni bonus ako bude najbolji strijelac kluba u prvenstvu. Od financijske nagrade važniji mu je ego i dokaz da je on još uvijek gazda momčadi i nakon dolaska najskupljeg nogometaša u povijesti, piše index.hr.


(TBT)