VIDEO Benedict Cumberbatch i Michael Shannon u novom filmu o Thomasu Edisonu

08.09.2017. u 08:48

LIFESTYLE

Dramatična priča o napetoj i o život bitnoj utrci između Thomasa Edisona i Georgea Westinghousea kako bi utvrdili čiji će električki sistem  napajati i osvojiti cijeli svijet dolazi u kina krajem januara 2018. godine kao film The Current War


FOTO: (public)

Dramatična priča o napetoj i o život bitnoj utrci između Thomasa Edisona i Georgea Westinghousea kako bi utvrdili čiji će električki sistem  napajati i osvojiti cijeli svijet dolazi u kina krajem januara 2018. godine kao film The Current War.

U filmu glume Katherine Waterston, Tom Holland, Nicholas Hoult te Benedict Cumberbatch kao Edison i Michael Shannon kao George Westinghouse.

Režiju potpisuje Alfonso Gomez-Rejon poznat po filmu Me and Earl and the Dying Girl te serijama American Horror Story i Glee.

Film okuplja impresivnu postavu glumaca – Tom Holland koji je ovo ljeto harao kinima kao novi Spiderman, a Benedicta Cumberbatcha i Michael Shannona ne treba posebno predstavljati – omiljeni Sherlock i Dr. Strange te Michael Shannon kojeg još uvijek pamtimo kao odličnog Bobbyja Andesa.

Film donosi fantastičnu atmosferu tog vremena, divne kostime i vrhunski scenarij. Dok čekamo da dođe u kina, pogledajte trailer.(TBT)