VIDEO Matt Damon otkrio zašto se Trump pojavljivao u velikom broju filmova iz '90.

03.09.2017. u 10:46

MARKER

Matt Damon kaže da je Trump egomanijak koji je svaki put kada su ga producenti pitali da snimaju filmove u nekom od brojnih objekata koje poseduje tražio da se napiše posebna scena za njega


FOTO: (Screenshot / YouTube)

Aktuelni američki predsjednik Donald Trump pojavio se u velikom broju filmova i serija 90-ih godina, a glumac Matt Damon objasnio je da je to bio Trumpov zahtjev kako bi dozvolio snimanje u svojim hotelima, prenosi NME.

U drugom dijelu porodičnog klasika "Sam u kući", Kevin McCallister (Macaulay Culkin) ulazi u njujorški hotel "Plaza" i zamoli jednog čovjeka da mu kaže gdje je predvorje. Taj čovjek je Donald Trump - nekada uspješni biznismen, a danas predsjednik SAD.

Matt Damon u intervjuu za Hollywood Reporter, međutim, tvrdi da ta scena nije ni bila u scenariju za film. Kaže da je Trump kao egomanijak, svaki put kada su ga producenti pitali da snimaju filmove u nekom od brojnih objekata koje posjeduje, tražio da se napiše posebna scena za njega.

"(Reditelj) Martin Brest morao je da napiše scenu za 'Miris žene', i cijela ekipa je učestvovala u tome. Morali su da potroše sat vremena kako bi snimili sr*** scenu - Donald Trump ulazi i Al Pacino kaže: 'Zdravo, gdine Trump!' - morao je da ga oslovi po imenu - i onda izlazi", navodi Damon.

"Potrošite malo vremena kako biste dobili dozvolu, a onda isječete scenu iz filma. Ali izgleda da su je u 'Sam u kući 2' ostavili u filmu", dodaje on.

Pogledajte scene iz serija i filmova u kojima se pojavljivao Trump:(TBT)