BIT ĆE ODLIČNA MAMA Serena Williams rodila kćerkicu

02.09.2017. u 00:59

LIFESTYLE

Malena se rodila u petak u Medicinskom centru St. Mary's u Palm Beachu, a Serena je u trudovima bila od srijede, piše britanski Telegraph. Tenisačici i njenom zaručniku Alexisu Ohanianu to je prvo dijete

FOTO: Williams (Instagram)

Serena Williams rodila je kćer, izvijestili su američki mediji.

Malena se rodila u petak u Medicinskom centru St. Mary's u Palm Beachu, a Serena je u trudovima bila od srijede, piše britanski Telegraph. Tenisačici i njenom zaručniku Alexisu Ohanianu to je prvo dijete.

"Teniska zvijezda Serena Williams rodila je djevojčicu tešku 3100 grama. Mama i beba su dobro", napisala je na Twitteru Chris Shepherd, producentica vijesti postaje WPBF-25.

Njen zaručnik Alexis Ohanian, osnivač Reddita, uoči njenog poroda rekao je da će šesterostruka osvajačica US Opena biti fantastična majka.

"Ona je odlična u jako puno stvari, a uskoro će biti odlična i kao majka", rekao je u intervjuu na američkoj televiziji.

Najbolja tenisačica svijeta izjavila je da se nada da će se pojaviti na Australian Openu u januaru sljedeće godine. Prošlog januara, u četvrtoj sedmici trudnoće, pobijedila je sestru Venus na tom turniru. Mjesec dana prije toga zaručila se s Ohanianom.

"Veselim se što ću postati majka i što ću se vratiti na terene. Uvijek razmišljam o onom što slijedi, sljedećoj pobjedi, sljedećem turniru...", rekla je za Telegraph ranije.


(TBT)