POZNATI GLUMAC PONOSAN NA SUPRUGU: Moja supruga je poput atletičarke, odlično se snalazi!

31.08.2017. u 06:34

LIFESTYLE

Kao novi tata, George je odlučio podijeliti svoje muke sa ostatkom svijeta


FOTO: (Profimedia)

Prije tri mjeseca George Clooney i Amal postali su roditelji blizanaca Alexandera i Elle, a on je već umoran od roditeljskih obveza. Još uvijek se ne snalazi najbolje s mijenjanjem pelena i svih ostalih stvari koje idu uz bebe. Kao novi tata, George je odlučio podijeliti svoje muke s ostatkom svijeta.

‘Upravo sam morao očistiti slinu s odjeće’, požalio se glumac tijekom razgovora za strane medije. ‘Moj se posao sada svodi na mijenjanje pelena i hodanje uokolo s blizancima u rukama. Nikada nisam razmišljao o tome da ću u 56. godini postati otac blizanaca. Ništa ne planirajte, ako se dogodi, uživajte u tome’. I dok glumac priznaje kako nije najvještiji roditelj na svijetu, nije propustio priliku naglasiti kako je njegova supruga Amal odmah postala stručnjak za bebe. ‘Odjednom ste odgovorni za nekog drugog, a to je zastrašujuće. Moja supruga je poput atletičarke, odlično se snalazi’.

Slavni par i dalje lica svojih blizanaca drži daleko od javnosti i naglasili su kako će se pravnim putem obračunati sa svakim tko pokuša objaviti fotografije. George je otkrio i jednu neugodnu situaciju. ‘Baš nedavno, fotografi jednog magazina preskočili su ogradu na našem imanju, popeli se na stablo i uslikali blizance. Jasno da će biti krivično gonjeni, jer sigurnost naše djece je na prvom mjestu’.


(TBT, Stil)