FLOTUS: Zašto svi pričaju o Melanijinim patikama

30.08.2017. u 04:01

MARKER

Prva dama SAD se našla na udaru kritika brojnih korisnika društvenih mreža zbog visokih potpetica u kojima je krenula u posjetu poplavljenom Teksasu


FOTO: Trump (AP Photo/Carolyn Kaster)

Nakon slika na kojima se vidi kako je u štiklama krenula u obilazak poplavljenih područja u Teksasu, prva dama SAD Melania Trump je ipak obukla patike.

U međuvremenu, Melania Trump se našla na udaru kritika brojnih korisnika društvenih mreža zbog visokih potpetica u kojima je napustila Washington zajedno sa predsjednikom SAD Donaldom Trumpom.

"Teksase, pomoć je na putu. Ne brinite, Melania nosi svoje špicaste štikle specijalno za oluju", napisao je u Twitter poruci komičar Brad Wollack, dok je J.D. Altman napisao da "neko treba da kaže Melaniji da štikle treba da joj budu malo više za tu poplavu", prenosi B92.

Komičarka Jessica Kirson "čestitala" je prvoj dami i rekla da je to što je obukla "izvanredna ideja - možete da skupljate otpatke s vašim potpeticama", dok je neko napisao: "Nije nedjelja mode u Milanu, Melanija".

Međutim, Melania je visoke potpetice zamijenila belim patikama, a zelenu avijatičarsku jaknu bijelom košuljom, koju je uparila sa crnim pantalonama i bejzbol kačketom, na kom piše FLOTUS, što je skraćenica za prvu damu SAD (First Lady of the United States).

Press služba Melanie Trump je, povodom optužbi na račun prve dame, saopštila da su takvi komentari "tužni", budući da dolaze u trenutku kada je Teksas pogođen katastrofalnim poplavama.

"Tužno je što u ovom trenutku imamo prirodnu katastrofu u Teksasu, a ljudi brinu zbog njenih cipela", izjavila je šefica njenog Odjeljenja za komunikaciju Stephanie Grisham za Fox News.


(TBT)