NEYMAR SLETIO U DUBAI I IZAZVAO POMETNJU Hoće li produljiti do Dohe na liječnički pregled za PSG?

01.08.2017. u 09:55

TEMPO

Neymar je napustio pripreme Barcelone u Kini i sletio je u Dubai gdje bi trebao obaviti liječnički pregled prije potpisa za PSG


FOTO: (Instagram)

Izgleda da je gotova i najiritantnija sapunica ljetnog prijelaznog roka. Neymar je napustio pripreme Barcelone u Kini i sletio je u Dubai gdje bi trebao obaviti liječnički pregled prije potpisa za PSG.

Premda je Marca jutros objavila vijest da će Brazilac u Dubaiju samo hvatati let za Španiju, a L'Equipe piše da Neymar neće potpisati prije ponedjeljka, Daily Mail i još neki evropski mediji tvrde da je pitanje sata kad će Neymar postati igrač PSG-a.

Brazilac će tako nakon Carlosa Teveza biti najskuplji nogometaš na svijetu, a njegov transfer od 222 miliona eura bit će najveći u historiji.

Neymar koji nikad nije krio da želi biti centralna figura u momčadi i da mu je smetalo živjeti u sjeni Lionela Messija, oduševljen je ovim raspletom, a prije samog slijetanja u Dubai putem društvenih mreža poslao je i poruku.

''Znam što su potrebe i što znači imati dovoljno. Naučio sam tajnu kako biti zadovoljan u svakoj situaciji, bio sit ili gladan, bilo da živim u bogatstvu ili siromaštvu'', napisao je Neymar.

U siromaštvu sigurno živjeti neće jer će samo od plaće u Parizu zarađivati 27 miliona eura godišnje.


(TBT)