VIDEO Vladimir Putin slučajno pokazao svoju novu djevojku?

13.07.2017. u 02:38

LIFESTYLE

Snimka je nastala na sjeveru Rusije gdje je Putin otišao na odmor, a prikazuje trenutak kada on parkira svoj Mercedes ML ispred samostana Spaso-Preobrazhensky te otvara stražnja vrata ženskoj osobi


FOTO: (Screenshot: YouTube)

U javnosti se pojavila snimka na kojoj je Vladimir Putin skoro pokazao svoju misterioznu partnericu, barem tako misle mnogi.

Snimka je nastala na sjeveru Rusije gdje je Putin otišao na odmor, a prikazuje trenutak kada on parkira svoj Mercedes ML ispred samostana Spaso-Preobrazhensky te otvara stražnja vrata ženskoj osobi u crvenom koja mu pokazuje prstom na, vjerojatno, fotografe.

Putin je zatim brzo zatvorio vrata kao da nikog nema u automobilu i u samostan otišao sam. Mnogi nagađaju da je riječ o njegovoj novoj djevojci. Sumnje je potaknulo i to što su skoro sve ruske TV postaje izbacile taj isječak iz vijesti.

Njegov glasnogovornik je kasnije izjavio da je bila riječ o članu sigurnosne službe, piše Daily Mail.

Iako on svoj privatni život drži pod velom tajni, zna se da su se on i supruga Lyudmila s kojom ima dvije odrasle kćeri, razveli.

Već godinama se nagađa da je Putin u tajnoj vezi s gimnastičarkom Alinom Kabaevom, a neki tvrde da on s njom čak ima i djecu.(TBT)