NEMA SMISLA DA VIŠE RATUJEMO, NI VERBALNO! Rudan: Ako neko misli da je u Beograd došla 'Hrvatska' taj se grdno vara. Kolinda je američka djevojka

29.06.2017. u 02:06

REGIONAL

Vučiću je na noge došla 'Amerika', a ne 'Hrvatska', što je za vas mnogo bitnije jer Hrvatske ionako nema. Ipak drago mi je da je bila na inauguraciji", izjvaila je Vedrana Rudan za beogradski „Blic“

FOTO: Rudan (Nedeljnik)

Spisateljica Vedrana Rudan ističe da niko ni u Hrvatskoj ni u Srbiji ne govori istinu i da se ne vodi računa o zdravlju običnih ljudi.

"Kad se razboli neko od političara ili ovih kojisu se obogatili na otimačini, oni se liječe u najboljim svjetskim klinikama. Mali ljudi čekaju smrt u nekoj rupčagi koja se zove 'bolnica'", rekla je Rudan.

Ona se osvrnula i na nedavno održanu inauguraciju Aleksandra Vučića čiji je gost bila hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

"Ako neko misli da je u Beograd došla 'Hrvatska' taj se grdno vara. Kolinda je Američka Djevojka, Vučiću je na noge došla 'Amerika', a ne 'Hrvatska', što je za Srbijance mnogo bitnije jer Hrvatske ionako nema. Ipak drago mi je da je bila na inauguraciji. Nema apolutno nikakvog smisla da dalje ratujemo. Ni verbalno".


(TBT)