SLAVNA GLUMICA NAPLJUVALA EMIRA KUSTURICU: "To više nije isti čovjek, filmovi su mu sranje"

24.05.2017. u 00:39

LIFESTYLE

Neko ga je naveo da pomisli da je "veliki", a kada sam ja snimala sa njim, on je pravio veliki film, ali nije razmišljao koliko je veliki čovjek


FOTO: (Screenshot)

Eva Ras srpska glumica koja se proslavila u filmovima ex-yu produkcije žestoko je napala Emira Kusturicu s kojim je osamdesetih snimala film "Otac na službenom putu", piše Avaz. Eva Ras rekla je da Kusturica više nije isti čovjek kao kad su snimali "Oca" i da su filmovi koje snima danas. a i onaj s Monicom Bellucci, čisto sranje.

"Nisam gledala "Na mlečnom putu", gledala sam "Zavet" i sve druge filmove i taj njegov talent, moram priznati, polako se gasi. Filmovi su mu u posljednje vrijeme goli k****.  Nije to više kao kada je snimao "Otac na službenom putu" i "Doli Bel". Ja sam igrala u filmu "Otac na službenom putu". On je tada bio drugačiji čovjek i zbog toga je taj film veličanstven. I zato "Zavet" nije, jer je sada drugačiji čovjek. Neko ga je naveo da pomisli da je "veliki", a kada sam ja snimala sa njim, on je pravio veliki film, ali nije razmišljao koliko je veliki čovjek. Kada smo imali premijeru filma na festivalu u Puli, mi smo tamo došli u gaćama i papučama, bez glamura. To je Kusturica uveo u svijet filma, a sada nosi leptir-mašnu i fura glamur", zaključila je slavna glumica.


(TBT, index.hr)