IVANKA TRUMP APSOLUTNO OČARALA SAUDIJCE Društvene mreže u plamenu, padaju i bračne ponude, jedan momak u bunilu nije bio u stanju izgovoriti njeno ime

21.05.2017. u 13:34

LIFESTYLE

Saudijci su u subotu na društvenim mrežama uvelike hvalili ljepotu Ivanke Trump, kćeri američkog predsjednika, a ni bračne ponude objavljene putem Twittera nisu izostale


FOTO: (Reuters)

Saudijci su u subotu na društvenim mrežama uvelike hvalili ljepotu Ivanke Trump, kćeri američkog predsjednika, a ni bračne ponude objavljene putem Twittera nisu izostale.

Odjevena u crno bijelu haljinu dugih rukava i nepokrivene glave, Ivanka je sletjela u saudijski glavni grad u subotu ujutro u sklopu Trumpova posjeta kraljevini bogatoj naftom na prvoj postaji njegove međunarodne ture Bliskim istokom i Europom.

Saudijci su je odmah komentirali na društvenim mrežama hvaleći njezinu ljepotu.

"Trebali bismo ojačati naše veze s Trumpom i zajamčiti njegovoj kćeri mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju", napisao je korisnik Twittera Rakan al Atibi.


FOTO: (Profimedia)

Drugi korisnik napisao mu je da mu je žao što se svjetloputa Ivanka mora preznojavati pod jarkim suncem Saudijske Arabije. Temperatura u Rijadu skočila je na više od 40 stupnjeva Celzijevih u subotu.

U video snimci postavljenoj na Twitteru muškarac odjeven u tradicionalnu saudijsku odjeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio je Ivanku no malo je pogriješio pri izgovoru njezina imena. Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: "Molim našeg kralja, čuvara dviju svetih džamija, za ruku kćeri američkoga predsjednika Evikane."


(TBT, HINA)