BISKUP OPLEO PO STRANCIMA Komarica: Pa pobogu kad ćete se vi, Europska unijo, smilovati?

27.04.2017. u 02:58

RELIGIJA

Zanimljivo je kako poslije svakog Komaričinog istupa neki mediji u Sarajevu ignoriraju dijelove njegovog istupa u kojem osim vlasti u RS-u i života tamo kritizira i ulogu međunarodne zajednice u BIH. I u najnovijem obraćanju medijima, Komarica je opet osuo po njima


FOTO: Komarica (Agencije)

Zanimljivo je kako poslije svakog Komaričinog istupa neki mediji u Sarajevu ignoriraju dijelove njegovog istupa u kojem osim vlasti u RS-u i života tamo kritizira i ulogu međunarodne zajednice u BIH. I u najnovijem obraćanju medijima, Komarica je opet osuo po njima. I zadnji put je. No nekako se to “neprimjetilo”.

Komarica je tako kazao:

“Oni su nama skuhali ovakvu kašu. Oni su ovdje vodili, na puno mjesta su to rekli, po vlastitoj tvrdnji – zastupnički rat. Njima je trebala BiH kao poligon da odmjere svoje snage. I oni su skrojili ovakvu kapu. Prema tome, bit će onoliko entiteta, kantona i županija, ili ih neće biti, koliko su to stranci sastavili. Ako sada dođe do podjele Bosne odnosno jugoistoka Europe između Putina i Erdogana – kakvi entiteti? Pa nemate vi ljudi, zovite ih kako god hoćete, županije, entiteti, ali vi nemate ljudi! Čemu ta zemlja?.

Pa pobogu kad ćete se vi, Europska unijo, smilovati? I ja sam Europska unija, u čemu ste vi to bolji ljudi od mene? Ja sam slab čovjek. A koliko ste vi bolji? Pokažite da ste puno bolji pa pomozite meni koji sam slabiji. Poučite me što ja trebam raditi da me se uvaži, istaknuo je Komarica.


(TBT)