OVO JE MOJ ŽIVOT, ČOVJEČE: Porodica čiji snimak je obišao svijet progovorila kako su djeca "upala" u tatin intervju za BBC

15.03.2017. u 15:04

LIFESTYLE

Kako kaže Kelly, i njemu je snimak bio smiješan, ali je izbjegavao da gleda reakcije na društvenim mrežama, pa su neko vrijeme on i supruga isključili telefone


FOTO: (Screenshot, Youtube)

Puna četiri dana nakon što je internet „poludio" za snimkom Roberta Kellyja, stručnjaka za političku situaciju u Sjevernoj i Južnoj Koreji, kom su intervju prekinula djeca, on i njegova supruga konačno su progovorili o urnebesnom događaju.

Kelly i njegova žena Jung-a Kim, koja je onako nespretno izvukla djecu iz sobe, kaže da je njen suprug ipak sam kriv za ono što se desilo, prenosi B92.

„Uglavnom zaključava vrata sobe, kada ima javljanja uživo", kaže Kim kroz smijeh. „Kćerka je bila onako razigrana, jer je tog dana organizovana školska žurka".

Inače, u sobu svog tate prva je nepozvana ušla četvorogodišnja Marion, kojoj je tog dana bio rođendan i potpuno zasjenila svaku diskusiju o južnokorejskoj politici.

Nedugo potom, na točkovima svoje hodalice dokotrljao se osmomjesečni James, a sve to vrijeme Jung-a Kim mirno je u drugoj sobi gledala intervju svog muža na televiziji. Zbog kašnjenja signala, nije na vrijeme shvatila šta se dešava.

Utrčala je u kadar i izvukla djecu, koja nisu bila zadovoljna razvojem događaja i glasno protestovala pred milionskim auditorijumom, dok se njihov otac iskreno požalio sagovorniku u studiju BBC mreže: „Ovo je moj život, čovječe".

Kako kaže, i njemu je snimak bio smiješan, ali je izbjegavao da gleda reakcije na društvenim mrežama, pa su neko vrijeme on i supruga isključili telefone.


(TBT)