PROGOVORILA O CRKVENOM PONIŠTENJU BRAKA Badrić: Biti žena na Balkanu ni u 21. stoljeću nije lahko

01.03.2017. u 15:54

LIFESTYLE

Nakon što je odjeknula vijest da je Nina Badrić dobila crkveno poništenje braka s Bernardom Krasnićem, pjevačica je odlučila potvrditi činjenicu i  RTL-u priznala da je čitava priča odavno iza nje


FOTO: Badrić (Instagram)

Nakon što je odjeknula vijest da je Nina Badrić dobila crkveno poništenje braka s Bernardom Krasnićem, pjevačica je odlučila potvrditi činjenicu i  RTL-u priznala da je čitava priča odavno iza nje.

"Odavno je rastava iza mene, tako da je to debela prošlost. Biti žena na Balkanu ni u 21. stoljeću nije lako. Kada imaš više od 27 godina i nisi rodila, onda znači da s tobom nešto nije u redu. Ako je žena rastavljena i ako nema partnera ona se ne uklapa ni u jedan kalup. Ja sam odlučila živjeti svoj privatni život baš onako, za sebe."

Nina Badrić se od Bernarda Krasnića civilno razvela prije četiri godine, a sada je dobila i crkveno poništenje braka. Nina neće iznositi detalje procesa, jer oni po crkvenom pravu moraju ostati u strogoj tajnosti i bivši supružnici ne smiju govoriti o razlozima zbog kojih je crkveni brak poništen.


(TBT)