ON ĆE BITI NAJBOLJI NOGOMETŠ SVIJETA? 19-godišnjak je potpuno očarao Ronaldinha: 'Ima sve što mu treba da postane najbolji!'

13.02.2017. u 16:09

TEMPO

Otkako je stigao u Manchester City, Gabriel Jesus natjerao je mnoge navijače 'građana' da više ne strahuju oko toga hoće li vodstvo kluba prodati Sergija Agüera

FOTO: (public)

Otkako je stigao u Manchester City, Gabriel Jesus natjerao je mnoge navijače 'građana' da više ne strahuju oko toga hoće li vodstvo kluba prodati Sergija Agüera. Čim je počeo ulaziti u utakmice 19-godišnji je Brazilac odmah pokazao kako će biti veliko pojačanja za momčad Pepa Guardiole.

Brazilca hvali i njegov slavni sunarodnjak Ronaldinho koji vjeruje kako bi Jesus trebao preuzeti mjesto nogometnog vladara od Lionela Messija kada Argentinac s godinama nestane s one najjače nogometne scene.

"Manchester City u Gabrielu Jesusu ima itekako posebnog igrača. Moguće, u budućnosti, i najboljeg na svijetu. Trenutno je to još uvijek Messi. Uvijek sam govorio kako bi ga trebao naslijediti Neymar, ali Gabriel je ternutno na 19 godina i ima sve mogućnosti potrebne da se to i dogodi", rekao je Dinho koji nema jasan stav o tome kako treba postupati s mladim igračima koji se poput Jesusa ekpsresno pojave na velikoj sceni:

"Mislim da to ovisi o igraču. Gabriel nema nikakvog straha. On samo želi igrati i pokazati svima što zna i može. Igrat će velike utakmice protiv onih najvećih kao što su Manchester United, Liverpool, ili Chelsea. Drago mi je što je na popisu za Ligu prvaka jer je pun samopouzdanja i mislim da bi morao igrati. Nekada smo Ronaldo, Kaka i ja, ali i Neymar u novije vrijeme, igrali tako mladi one najvažnije utakmice. Gabriel je u toj klasi", zaključio je Ronaldinho.


(TBT, jutarnji.hr)