LEGENDARNI BRACO SE JAVIO NAKON 'STO GODINA' I 'PLJUNUO' NA MILIONE I POHLEPU 'Danas je novac u nogometu lud, a ja sam se zabavljao..

02.01.2017. u 10:50

TEMPO

Hasan Salihamidžić završio je svoju profesionalnu nogometnu priču 2012. godine u dresu Wolfsburga, a u svojoj velikoj nogometnoj karijeri nastupao je za samo još tri velika kluba - HSV, Bayern, Juventus


FOTO: (GI)

Bila su to neka druga vremena, popularni Braco je harao s Bayernom 90-tih godina, ali tada novci u nogometu nisu bili ni približno 'ludi' kao danas. Prisjetio se toga Salihamidžić u razgovoru za Bild, na početku zimskog prijelaznog roka...

Na direktno pitanje bi li radije igrao danas i zarađivao puste milione, nego onda kada su plaće ipak bile znatno manje, Braco uopće ne dvoji.

"Nipošto! Danas je novac u nogometu lud, ali takvo je tržište. Ne poznajem pohlepu, zabavljao sam se i nikad nisam igrao zbog novca. Tada nije bilo društvenih mreža, mogli smo u miru otići na piće. Iako Bayernovim igračima to nikad nije bilo lako. Ali danas je to gotovo nemoguće!", rekao je Salihamidžić.


(TBT, jutarnji.hr)