ZA NJU ONA NIJE „KRALJICA BALKANA“: Josipa Lisac nije se ustala pri pozdravljanju sa predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović! (VIDEO)

19.12.2016. u 01:53

MARKER

Poznata hrvatska pjevačica Josipa Lisac pokazala je hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović gdje joj je mjesto, pošto je odbila da joj ustane prilikom pozdravljanja u Hrvatskom narodnom pozorištu...


FOTO: Lisac, Grabar Kitarović (printscreen)

Kako bruje hrvatski mediji, prije nekoliko dana na predstavi Orašar u Hrvatskom narodnom pozorištu među zvanicama su bile i Josipa Lisac i Kolinda Grabar Kitarović.

Dvije uvažene gošće su, naravno, primijetile jedna drugu pošto su im lože bile u blizini, a pažnju hrvatskih medija je privukao jedan detalj prilikom pozdravljanja.

Naime, slavna pjevačica je sve vreme ležerno sjedilaa u loži dok je predsjednica prišla njoj i pozdravila je nagnuvši se. Mediji su odmah krenuli da spekulišu ko je tu koga, zapravo, trebalo da pozdravi, uz neizostavne komentare da je Josipa svojim stavom spustila Kolindu na zemlju.

Josipa je bila i ostala osvjedočena diva i muzička legenda ovih prostora, pa je verovatno predsjednica našeg zapadnog susjeda bila počastvovana što se nalazi u tako uglednom društvu.

(TBT)