PREDIVNA GESTA ZA BOŽIĆ: Vlasnik turskog restorana časti ručkom, ali i društvom

07.12.2016. u 01:06

LIFESTYLE

Hasan Masud, djelatnik restorana Shish Restaurant rekao je da djelatnici i vlasnik samo žele pomoći ljudima, a poseban naglasak stavljaju na osobe koje nemaju porodicu i prijatelje


FOTO: (Twitter)

Biti usamljen na Božić vjerovatno je jedan od najgorih osjećaja koje ljudi mogu iskusiti. Zato je vlasnik jednog restorana u Londonu odlučio izbrisati ovaj osjećaj svima koji tog dana nemaju što i s kim jesti. On je, naime, odlučio svim beskućnicima ponuditi besplatan božićni obrok. No, osim što će ih besplatno nahraniti, djelatnici restorana ponudit će im društvo, kako ne bi bili usamljeni na Božić.

Da stvar bude veća i ljepša - vlasnik je musliman. "Nitko ne smije sam jesti za Božić. Mi smo tu, sjest ćemo uz vas i praviti vam društvo", napisao je vlasnik na plakatu koji je objesio na prozor svog restorana i dirnuo čitavu Veliku Britaniju, piše BuzzFeed.

Hasan Masud, djelatnik restorana Shish Restaurant rekao je da djelatnici i vlasnik samo žele pomoći ljudima, a poseban naglasak stavljaju na osobe koje nemaju porodicu i prijatelje.


(TBT, Index.hr)