RAZVOD STOLJEĆA: Brak koji je počeo na filmu, završio se na filmu

21.09.2016. u 12:15

LIFESTYLE

Angelina i Brad su vezu počeli pred kamerama tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smith", a kako piše Guardian, izgleda da se njihova veza i završila pred kamerama. Film koji su snimali prije dvije godine zajedno, "By The Sea" , je čudna melodrama koja se bavi problemima jednog para iz vremena 1960. Film je teško ne čitati kao biografski. Prema drugim navodima, povod rastanka je glumica Marion Cotillard koja sa Pittom tumači glavnu ulogu u novoj ratnoj drami "Allies"


FOTO: (public)

Pošto je Angelina Jolie (41) u utorak pokrenula brakorazvodni postupak od Brad Pitta (52), poslije više od deset godina veze, od toga dvije godine u braku, pojavljuju se razne spekulacije oko razloga, a najviše pažnje je skrenula priča da je navodni povod rastanka glumica Marion Cotillard (40). Naime, Marion zajedno s Pittom tumači glavnu ulogu u novoj ratnoj drami "Allies".

U najavi filma osim burnih ratnih događaja, prikazane su i strastvene scene između dvoje glavnih glumaca. Angelina je zbog hemije i prisnosti dvoje protagonista posumnjala da Brad ima aferu. Ljubomorna Angelina navodno je ignorisala glumicu na setu gdje se snimao film. Marion je pokušala da priča s njom, ali ona bi okrenula glavu od nje.

"Bila je očajna. Zaista je željela da upozna UN-ovu ambasadorku, a Angelina nije željela da razgovara s njom zbog svoje ljubomore - kazao je anonimni izvor za DM. Ipak, glasine o prevari trebalo bi da su neistinite.

"Način na koji žene percipiraju Angelinu razlog je zašto ona kasnije projektuje neke svoje ideje na druge nevine žene poput Marion - nastavio je izvor.

Marion Cotillard već devet godina je u vezi s glumcem i redateljem Guillaume Canetom. Zajedno imaju petogodišnjeg sina Marsela.

Angelina i Brad su vezu počeli pred kamerama tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smith", a kako piše Guardian, izgleda da se njihova veza i završila pred kamerama. Film koji su snimali prije dvije godine zajedno, "By The Sea" , je čudna melodrama koja se bavi problemima jednog para iz vremena 1960. Film je teško ne čitati kao biografski. Obiluje scenama duge, neprijatne tišine, poslije čega Angelinin lik pada u depresiju, a Bred, odnosno lik koji tumači, odlazi do obližnjeg bara u kojem pije. Ne možete da se ne zapitate da li su na film prenijeli svoje lične probleme ili su ih tokom snimanja filma preispitivali što je na kraju rezultiralo razvodom.

Angelina je navodno bila ljubomorna i na Bradovu bivšu suprugu Jennifer Aniston. Naime, on se ponovno čuo s bivšom partnerkom, koju je inače ostavio zbog filma "Gospodin i gospođa Smith" kada je počeo vezu sa Angelinom, kako bi joj izrazio saučešće zbog smrti majke. Temperamentnu Angelinu navodno je to izbacilo iz takta.

Najpoznatiji slavni par u utorak je objavio da će okončati svoj dvogodišnji brak. U vezi s ovim stresnim razdobljem, sada se oglasio i holivudski glumac.

"Izuzetno sam tužan zbog nastale situacije. Sada je najvažnija dobrobit naše djece. Molim medije da nam daju prostora tokom ovog izazovnog razdoblja", kazao je Pitt za People.

Drugi izvor navodi da im je ovaj razvod potpuni šok. Iako su nedavno proslavili godišnjicu braka, par je većinu vremena ove godine proveo odvojeno. Angelina i Brad vrlo su zabrinuti oko svoje šestoro djece i tužni zbog ishoda cijele situacije.


(TBT, Nedeljnik)