ŠEIK U ŠOKU: Nikoga na poslu u sred nedjelje

30.08.2016. u 09:43

BUSINESS

Vladar arapskog emirata Dubai nenajavljeno je prošetao kancelarijama javnih službi i u luksuzno opremljenim prostorijama šefova zatekao prazne radne stolove


FOTO: (AP)

Iznenadna inspekcija šeika Mohameda bin Rashida odvijala se u nedelju rano ujutru (po lokalnom vremenu), ali nedelja je uobičajeni radni dan u Dubaiju, te je šeik očekivao da će u kancelarijama javnih službi ljudi biti na svojim radnim mjestima.

Ali, kako se vidi na snimci koji je na twitteru objavio vladina služba za medije, jedina osoba koja se tamo zatekla u 7.30 bio je sam vladar Dubaija, koji tokom svoje iznenadne inspekcije nije bio u prilici da vidi ni jedno lice, osim svog vlastitog na fotografijama koje su uramljene visile po zidovima.

Šeik Mohamed poznat je po svojim ranojutarnjim inspekcijama kojima želi da pošalje poruku službenicima da se u radu moraju držati svjetskih standarda, posebno što se tiče tačnosti dolaska na posao.

Vladina kancelarija za medije u Dubaiju nije objavio imena šefova koji nisu bili na poslu dok je šeik šetao njihovim pustim uredima.


(TBT)