ON IM JE TRN U ZENICI OKA! Kasumović: Mene lome, a Zenici se svete!

08.03.2018. u 01:48

BOSNA

Građani Zenice trebaju znati da ovakvim pritiskom SDA i poslušnici rade protiv interesa grada i ljudi, ističe gradonačelnik Zenice i jedan od osnivača Nezavisnog bloka

FOTO: Kausmović (Klix.ba)

Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice i jedan od osnivača Nezavisnog bloka prokomentarisao je krivične prijave koje su protiv njega podnesene za proteklih 15 mjeseci koliko vodi Zenicu.

- Slovom i brojem, radi se o 36 krivičnih prijava, osam formiranih predmeta. To je politika SDA i njenih poslušnika, koji na sve načine pokušavaju da me spriječe u radu. U tome im pomažu kladioničarski lobiji i pojedini mediji, tvrdi Kasumović.

Pravosuđe korektno radi svoj posao, smatra on i dodaje da dobar dio tih tragikomičnih krivičnih prijava od već pomenutih je odbačen.

- Sve te krivične prijave mogu okačiti mačku o rep, jer posao radim odgovorno i po zakonu. Građani Zenice trebaju znati da ovakvim pritiskom SDA i poslušnici rade protiv interesa grada i ljudi, ističe Kasumović.

Mišljenja je da je to retrogradna, destruktivna i propala politika koja nas je dovela do teške ekonomske krize i u situaciju da nam omladina i građani u najboljim godinama odlaze iz države za koju smo se borili.


(TBT)