DOK OKRUNI KRALJICU, POSTADE VJEŠTICA Majku Muniru treba otrgnuti iz kandži SDA-ovih manipulatora!

18.01.2018. u 13:52

MARKER

Jadna majka Munira nije svjesna da već decenijama bošnjačke glavešine, vjerske i političke, manipuliraju njome da bi je , eto, na koncu pretvorili u vješticu!


FOTO: Subašić, Kitarović (FENA)

Posjetu hrvatske predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović obilježio je susret sa Munirom Subašić, predsjedicom Majki Srebrenice.

Deblji kraj je izvukla majka Munira, dok je Kolinda ipak uspjela u nekoj mjeri i saprati sa sebe anatemu pod kojom je bila tokom protekle godine.

Kako je Subašić pojasnila, predsjednica Hrvatske i dalje je kraljica Balkana, a nakon završenog sastanka s predsjednicom Hrvatske najavila je i izgradnju katoličke kapelice u Srebrenici za hrvatske žrtve stradanja u tom gradu i to nakon 23 godine.

Kolinda Grabar – Kitarović čini se Majkama Srebrenice nije ništa zamjerila. Iako su dan prije izricanja presude u predmetu Prlić i ostali informirale javnosti kako je Hrvatska kriva za agresiju i da je postojao udruženi zločinački pothvat.

Svoj posjet BiH, i to prvi nakon što je izrečena presuda hercegbosanskoj šestorci, Grabar – Kitarović, nastavila je, kako su objavili mediji, izvanprotokolarnim posjetom Ahmićima, selu nadomak Viteza u kom je stradalo 116 Bošnjaka. Grabar – Kitarović se nakon odavanja počasti žrtvama u Ahmićima uputila u Križančevo selo gdje su snage tzv. Armije BiH ubile 74 Hrvata. A u međuvremenu je otkazala svoj posjet franjevačkom samostanu u Gučoj Gori zbog „sigurnosnih razloga“.

Hravtski mediji Grabar – Kitarović zamjerili da ima vremena sastajati se po Sarajevu s Munirom Subašić koja je do sada, nebrojeno mnogo puta, javno vrijeđala i Republiku Hrvatsku i Hrvate u BiH,  ali iz sigurnosnih razloga, ipak, nije mogla doći u Guču Gora, a otkazala je posjete i Tuzli, Orašju i Derventi.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama majka Munira se pretvorila u vješticu jer je krunisala gospođu Grabar- Kitarović kraljicom Balkana.

Jadna majka Munira nije svjesna da već decenijama bošnjačke glavešine, vjerske i političke, manipuliraju njome da bi je , eto, na koncu pretvorili u vješticu!

Treba je kao takvu žaliti ne osuđivati!


(TBT)