MACRON NAPISAO EROTSKI ROMAN: Pikantni detalji o romansi sa Brigitte

15.01.2018. u 11:15

TEME

Knjiga "Brigitte Macron, oslobođena žena", koja će biti objavljena sljedeće sedmice, navodi riječi komšije iz Macronovog rodnog grada, koji je ispričao da je Brigitte prekucala 300 strana njegovog rukopisa


FOTO: (Profimedia)

U novoj biografiji prve dame Francuske Brigitte Macron piše da je njen suprug napisao pikantan roman inspirisan početkom njihove romanse, kada je Emmanuel Macron bio još uvijek tinejdžer, a ona bila njegova učiteljica drame, u to vrijeme udata za drugog muškarca.

Macron, koji je napunio 40 godina prošlog mjeseca, zaljubio se u Brigitte tokom proba za školsku predstavu u školi u gradiću Amijensu, uprkos neodobravanju njegovih roditelja da bude u vezi sa 24 godine starijom ženom, prenio je Reuters.

Knjiga "Brigitte Macron, oslobođena žena", koja će biti objavljena sljedeće sedmice, navodi riječi komšije iz Macronovog rodnog grada, koji je ispričao da je Brigitte prekucala 300 strana njegovog rukopisa.

"To je bio smjeo, po malo nepristojan roman. Naravno, imena nisu bila ista ali mislim da mu je bilo neophodno da izrazi to što je tada osjećao", rekao je neimenovani komšija.

Portparolka u Macronovoj kancelariji odbila je da komentariše te navode, prenosi Tanjug.

Macronove literarne ambicije iz mladićkog doba su dobro poznate i on je napisao najmanje dva neobjavljena rada prije nego što je objavio knjigu "Revolucija" tokom njegove izborne kampanje.

Macron je prošle godine izjavio za jedan časopis da nije tražio izdavača za svoje ranije radove jer nije bio zadovoljan njima.

Upitan tada da li žali jer nije postao pisac, Macron je rekao "Moj život još nije završen".


(TBT)