TRUMP USRED PORNO SKANDALA: Glumica iz filmova za odrasle dobila 130.000 dolara da šuti o njihovom "susretu"

13.01.2018. u 05:45

LIFESTYLE

Ona je 2006. na društvenim mrežama objavila fotografiju sa Trumpom


FOTO: (Twitter)

Bivša glumica u filmovima za odrasle je dobila 130.000 dolara kako ne bi u javnost iznijela detalje njenog odnosa sa Donaldom Trumpom, pišu svjetski mediji.

Kako navodi Wall Street Journal, advokat Trump organizacije Michael Cohen je organizirao isplatu za šutnju Stephanie Clifford, koja je tvrdila da je imala “susret” sa ekscentričnim milijarderom u julu 2006. godine, na jednom golf turniru, prenosi b92.

Taj novac je navodno uplaćen Clifford u oktobru 2016. godine, kada Trump bio u kampanji za predsjedničke izbore.

Bijela kuća je potom demantirvala informaciju navodeći da su to "stare i reciklirane inormacije, koje su objavljene i demantirane prije izbora".

Mediji javljaju da je Clifford rekla nekom od poznanika da je imala "seksualni susret" sa Trumpom u julu 2006. godine.

Cohen također nije htio komentirati  svoje učešće u dogovoru, rekavši da je Trump već demantirao te navode.

Wall Street Journal dodaje i da je “savjetnički tim Clifford ” zaprijetio da će odustati od dogovora, uz obrazloženje da novac nije isplaćen na način koji je utvrđen.

Ona je 2006. na društvenim mrežama objavila fotografiju sa Trumpom.

U januaru 2005. godine Trump se oženio Melanijom, a skandal sa vulgarnim izjavama predsjednika SAD-a o "hvatanju ženskog polnog organa" se dogodio tokom septembra iste godine.

Trumpa je već optužila grupa žena za seksualno uznemirivanje i zlostavljanje prije nekoliko godina, što je predsjednik SAD-a također demantirao.

(TBT)