ČAROBNA NOĆ UZ „THE LAST LOCATION“ Oni su bili najbolji uvod u Čolin koncert

02.01.2018. u 14:26

LIFESTYLE

S njihovom muzikom Sarajlije će se sretnim osjećati u narednoj godini!


FOTO: (Harun Muminović/Klix.ba)

Nastupom DJ Drop Department i odličnom svirkom sarajevskog benda The Last Location počeo je novogodišnji dernek u sklopu javnog dočeka 2018. u Sarajevu.

Dok svi s nestrpljenjem očekuju zvijezdu večeri, Zdravka Čolića Čolu, zabave uz ples, pjesmu, iće i piće ne manjka na Marijin Dvoru.

Mladi i stari, turisti i domaći posjetioci počeli su se okupljati na platou ispred Sarajevo City Centra već prije nekoliko sati. Brojni stranci, Bosanci i Hercegovci i dalje su pristazali na Marijin Dvor. Za očekivati je kako će do 22:30 sati, kad Čola zapjeva, ovo sarajevskom naselje biti preplavljeno publikom.

Iako je temperatura pala tokom večeri te se magla spustila, to ne sprječava Sarajlije i goste iz svih krajeva da se zabavljaju na otvorenom. Građani iz obližnjih stambenih objekata također su spremni s prozora pozdraviti muzičku legendu.

Preksrasna ugđaj kojeg su dvojica mladih gistarista Muhamed i Ahmed Latić, inače blizanci, kao vođe benda The Last Location, popularne „Sarajevske metallice“, ostat će sigurno u nezaboravanom sjećanju, posebno mladim Sarajlijama.(TBT)