OPAMETIO SE Williams: Otkrili su mi nešto na mozgu, promijenio sam način života

17.12.2017. u 15:32


LIFE STYLE

Samo tri mjeseca nakon što je zbog 'misteriozne' bolesti otkazao svoju turneju Heavy Entertainment Show, britanski pevač Robbie Williams otkrio je šta mu se zapravo dešavalo daleko od očiju javnosti

 

FOTO: Williams (Profimedia)

Samo tri mjeseca nakon što je zbog 'misteriozne' bolesti otkazao svoju turneju Heavy Entertainment Show, britanski pevač Robbie Williams otkrio je šta mu se zapravo dešavalo daleko od očiju javnosti. Iako se u prvi mah govorilo da mu se pomjerio disk u kičmenom stubu, to nije bilo sve.

Pred nastup u Cirihu 2. septembra, sjedeći u svojoj garderobi, Robbie Williams se počeo osjećati loše, prenosi Tportal.hr

"Odjednom mi je utrnula lijeva ruka i nekontrolisrno sam počeo lučiti pljuvačku. Počela me boljeti glava, teško sam disao. Nisam mogao doći do daha", otkrio je Williams, i dodao da je odmah pozvana hitna pomoć, a da je ljekar, nakon što ga je pregledao, rekao da može nastaviti sa turnejom i koncertom.

Iako je dobio dozvolu od llekara, Williams se i dalje osjećao loše, pa je otputovao u London na dodatne preglede.

"Uradili su mi analizu krvi, napravili CT srca i mozga i onda su pronašli neke abnormalnosti, uključujući i nešto na mozgu, što je izgledalo kao krvarenje. Očigledno je izgledalo vrlo strašno, čim su me momentalno poslali na intenzivnu njegu", rekao je pevač.

Nakon svih pregleda i analiza, i nedjelju dana provedenih na intenzivnoj njezi, Robbie Williams je otpušten iz bolnice.

Srećom, ispostavilo se da u pitanju nije bilo ništa ozbiljno.

Ipak, cijela situacija je vrlo preplašila pjevača, pa je nakon toga promijenio svoj način života, uključujući uvođenje joge i pilatesa.

"Sada sam vegan i vježbam pilates svaki dan. Vježbam i jogu, a u nedjelju sam pojeo veliki hamburger. Ali, zaista, sada pazim na sebe i znam da ću od sada biti dobro", zaključio je.

 

(TBT)