FANTASTIČAN ŽIVOT TURBO BOGATOG PRINCA BRUNEJA: Evo što možete kad imate tatine milijarde

17.12.2017. u 05:45

LIFESTYLE


FOTO: (Instagram)

O sićušnoj azijskoj državi Bruneji ne zna se mnogo, no zahvaljujući Instagramu postalo je poznato da njen 26-godišnji princ Abdul Mateen uživa u raskoši koja mu je na raspolaganju.

Pod korisničkim imenom Mateen na Instagramu dijeli fotografije svoje luksuzne svakodnevice s 733.000 pratitelja. Abdul Mateen je jedan od pet sinova i sedam kćeri vladara Bruneja, sultana Hassanala Bolkiaha, piše Elite Daily. S obzirom na to da mu je otac težak 20 milijardi dolara, Abdul Mateen ne mora se brinuti o egzistenciji, nego dane provodi igrajući polo, leteći privatnim avionima ili igrajući se s divljim životinjama.

Tajlandski GQ ga je međutim prozvao "prizemljenim dečkom koji ne voli pokazivati obiteljsko bogatstvo" te "čovjekom kojeg više zanima jednostavan život, njegove strasti i vrijeme koje provodi s obitelji i prijateljima".

Abdul Mateen rođen je kao deseto dijete sultana Hajija Hassanala Bolkiaha 10. augusta 1991. godine. Njegovi roditelji, sultan i njegova druga žena Puan Hjh Maryam, razveli su se 2003. godine.

U međuvremenu je diplomirao na britanskoj kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhurst, a to naziva svojim najvećim postignućem. Nakon toga diplomirao je na Londonskom fakultetu orijentalnih i afričkih znanosti. Navijač je Manchester Uniteda.

"Kao dijete obožavao sam fudbal i Davida Beckhama, koji mi je bio najveći idol. I danas mislim da je on nevjerojatan tip", rekao je za tajlandski GQ.


(TBT)