BIT ĆE TO NAJBOLJA STVAR IKAD EMITOVANA NA TV-U: Otkriveni nepoznati detalji posljednje sezone Igre prijestolja

02.12.2017. u 13:03

LIFESTYLE

Glumac Jason Momoa, koji je u prvoj sezoni serije tumačio lik Kala Drogoa, koji je u toj sezoni i ubijen, tvrdi da će osma sezona Igre prijestolja biti spektakularna i da ne može da dočeka da je odgleda *Početak emitovanja sezone nije još određen, ali mnogi vjeruju da bi to moglo da bude u martu 2019. godine * On je detalje otkrio tokom nedavne posjete ekipi na snimanju u Belfastu


FOTO: (Profimedia)

Glumac Jason Momoa, koji je u prvoj sezoni serije tumačio lik Kala Drogoa, koji je u toj sezoni i ubijen,

Momoa je poznat kao veliki obožavalac te popularne serije, a tokom nedavnog boravka u Belfastu, gdje je posjetio ekipu serije na snimanju, o osmoj sezoni saznao je mnogo više nego što je to želio.

"Da samo možete da znate kakva će biti sljedeća sezona...To će biti najbolja stvar koja se ikada emitovala na televiziji", izjavio je Momoa za "Entertaiment Weekly". "Bit će to nešto potpuno nevjerovatno. Zbog toga će se mnogi ljudi s***ati. Bilo mi je malo glupo kada sam to saznao, zato što sam zaista veliki fan, i uopšte nisam želio da znam šta će se dogoditi. Kada sam čuo, pomislio sam: 'Prokletstvo, nije trebalo to da saznam!"

Još nije poznat datum prikazivanja osme sezone, ali fanovi vjeruju da će ona početi da se emituje u martu 2019. godine. "Kada sam video John Snowa i družinu, bijele šetače na sve strane i zmaja koji kreće na njih...pomislio sam: Šta? Nije valjda da ću morati da čekam još godinu i po dana na sve ovo?", rekao je Momoa.


(TBT)