MILAN SMIJENIO MONTELU Klupu preuzima Gattuso

27.11.2017. u 17:35

TEMPO

Talijanski prvoligaš Milan smijenio je u ponedjeljak trenera Vincenza Montellu i imenovao Gennara Gattusa njegovim nasljednikom, objavljeno je na klupskim stranicama


FOTO: Gattuso (Thanassis Stavrakis/AP/SIPA)

Talijanski prvoligaš Milan smijenio je u ponedjeljak trenera Vincenza Montellu i imenovao Gennara Gattusa njegovim nasljednikom, objavljeno je na klupskim stranicama.

“Milan objavljuje da je Vincenzo Montella smijenjen s mjesta trenera prve momčadi”, stoji u poruci objavljenoj na službenom twitter računu Rossonera.

“Tehničko vodstvo momčadi je povjereno Gennaru Gattusu koji napušta mjesto trenera mlade momčadi i kojem želimo sve najbolje.” Gattuso već 3. decembra ima prvi test protiv najslabije momčadi Serie A na gostovanju u Beneventu.

Montella je na klupu Milana došao na ljeto 2016. i prvu sezonu je s momčadi završio na šestom mjestu, ali je osvojio talijanski Superkup.

Milan, koji je na ljeto na pojačanja među kojima je i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić potrošio preko 200 miliona, u zadnjih je 11 utakmica u svim natjecanjima upisao svega tri pobjede, a jučer je  u utakmici 14. kola odigrao 0-0 s Torinom i sada se nalazi na sedmom mjestu na ljestvici.


(TBT)