TEŠKI DANI SHAKIRE: Svakodnevno je posjećuje medicinska sestra

22.11.2017. u 14:34

LIFESTYLE


FOTO: (Profimedia)

Prije dvije sedmice Shakira je teška srca obožavatelje izvijestila da zbog zdravstvenih poteškoća mora otkazati rasprodan koncert u Lanxess Areni u njemačkom Kölnu, a potom je otkazala i koncert u Parizu, Amsterdamu i Antwerpu...

Shakira je hoćeš-nećeš morala uzeti dugi predah od posla: zbog ozbiljno oštećenih glasnica na probama, uslijed čega su joj one počele čak i krvariti, morala je otkazati koncerte zakazane  za evropsku turnej - ukupno 17 nastupa! Čini se da je njezin tempo tijekom priprema bio prežestok da bi izdržala, a uz sve to šuškalo se i da ona i slavni fudbaler Gerard Pique imaju problema u vezi u kojoj odgajaju svoja dva sina, četverogodišnjeg Milana i dvogodišnjeg Sashu.

'Tijekom svih ovih godina koliko pjevam, nikada se nisam suočila sa situacijom poput ove. Ne mogu dočekati dan kad ću se vratiti na pozornici i čuti vas kako pjevate sa mnom', napisala je, između ostalog, u izjavi za medije.

Kako bilo, porodica je ovih dana zasigurno najveća podrška pjevačici. Kolumbijku, koja s porodicom živi u Barceloni, svakodnevno dolazi posjetiti medicinska sestra, a porodica se nada da Shakira ipak neće morati otići na operaciju glasnica kao što je to svojedobno morala njezina kolegica Adele.


(TBT)