ZIDANE ODLAZI? Već su mu pronašli zamjenu

21.11.2017. u 09:10

TEMPO

Nije odigrana ni trećina sezone u Primeri, a Real Madrid gotovo da se oprostio od titule


FOTO: (Hina)

Nije odigrana ni trećina sezone u Primeri, a Real Madrid gotovo da se oprostio od titule. Za vodećom Barcelonom zaostaje ogromnih 10 bodova. Navijače više od bodovnog zaostatka brine očajna igra evropskog i španskog prvaka.

Španski mediji tvrde da bi Zinedine Zidane ako Real nastavi s neuvjerljivim igrama mogao dobiti otkaz, iako je u prethodnim dvjema sezonama pokorio Evropu.

Navodno se i Cristiano Ronaldo, najbolji igrač momčadi, sukobio sa Zidaneom kojem zamjera što je prošlog ljeta oslabio momčad prodajama Jamesa Rodrigueza, Alvara Morate i Pepea.

Florentino Perez, predsjednik Reala, pronašao je i zamjenu za Zidanea. Riječ je o Joachimu Lowu, njemačkom izborniku koji se i ranije povezivao s Realom. Međutim, Low ne može u Real prije završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje brani naslov svjetskog prvaka s Njemačkom.

Kao prijelazno rješenje dotad spominju se Zidaneovi pomoćnici David Bettoni i Hamidou Msaidie, a postoji mogućnost i da uskoči bivši trener Carlo Ancelotti koji je bez posla nakon otkaza u Bayernu.


(TBT)