OVO ĆE BITI NAJSKUPLJI DOČEK NOVE GODINE NA STRADUNU Merlin 'prešišao' Severinu za 14.000 eura, evo koliko će Grad platiti sarajevskog zabavljača

20.11.2017. u 04:28

LIFESTYLE

"Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast svirati na kultnom Stradunu u Dubrovniku. Jedva čekam da vam se predstavim i da zajedno uđemo u Novu 2018. godinu. Vidimo se", poručio je Merlin Dubrovčanima


FOTO: Dervišhalidović (Hanza Media)

Za Novu 2012. godinu na Stradunu je nastupila Jelena Rozga, godinu kasnije Novi fosili, 2014. Colonia, 2015. Toni Cetinski za navodno 45.000 eura, Severina nas je uvela u 2016. i za svoj nastup inkasirala 50.000 eura, dok su lani za Novu pjevali Doris Dragović i Jole.

Dinu Merlina je po cijeni nastupa za Novu godinu još lani prestigao Zdravko Čolić u Budvi za 100.000 eura, a opasno mu se približio i Toni Cetinski, također u Crnoj Gori, ali u Bečićima, koji je za Novu godinu 2016. pjevao za 60.000 eura, prenijeli su mediji, piše Slobodna Dalmacija.

Posljednji u nizu rasprodanih koncerata Dina Merlina u Hrvatskoj održan je prošlog ljeta u pulskoj Areni. Bosanskohercegovački kantautor prošlu Novu godinu dočekao je pred više od sto tisuća svojih obožavatelja u rodnom gradu, Sarajevu, a za taj nastup dobio je, kako pišu mediji, jednako koliko Severina lani na Stradunu, 50.000 eura. To je bilo prvi put u njegovoj karijeri da je održao koncert na otvorenom za doček Nove godine.

Ove će godine "prešišati" Sevku za 14.000 eura, a sredinom septembra, na dan kad je objavljeno da je izabran kao izvođač za doček na Stradunu, u videoporuci poručio je: "Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast svirati na kultnom Stradunu u Dubrovniku. Jedva čekam da vam se predstavim i da zajedno uđemo u Novu 2018. godinu. Vidimo se!"

„Činjenica je da je Dino Merlin prošle godine u Sarajevu na novogodišnjem koncertu nastupio pred 120.000 ljudi, tako da očekujemo veliku posjećenost na ovogodišnjem koncertu u Dubrovniku. Cilj je Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Grada Dubrovnika značajno popuniti gostima i zimski period godine“, rekao je Mato Franković.


(TBT)